Tarief

Tarieven per 1 januari 2021.

Massagetherapie: een behandeling van 75 minuten kost 80 euro en een behandeling van 90 minuten kost 95 euro. Deze behandelingen zijn vrijgesteld van btw.

Een aantal zorgverzekeraars vergoeden (een deel van) de kosten van massagetherapie als je aanvullend bent verzekerd. Kijk goed in de polisvoorwaarden van je zorgverzekeraar naar vergoedingen voor natuurgeneeskundige behandelingen.

Ik ben aangesloten bij de beroepsvereniging VBAG (lidmaatschapsnummer 2140702).

Je kunt bij mij ook een 5-rittenkaart kopen. Deze kost 370 euro en blijft een jaar lang geldig vanaf de datum van aankoop. Deze kun je niet declareren bij je zorgverzekeraar.

Een afspraak afzeggen of verzetten is tot 24 uur van te voren kosteloos. Zeg je minder dan 24 uur van te voren af, dan ben ik genoodzaakt je het verschuldigde bedrag in rekening te brengen.

In het contact met mijn cliënten gelden de bepalingen, beroepscode en klacht-en tuchtregeling van de VBAG en RBCZ / TCZ (licentiecode 911891R).

Cadeaubon

Het is heerlijk om een massage te ontvangen. Verras daarom ook eens iemand anders met een massage cadeaubon!

Een cadeaubon is er voor 70 euro (60 minuten) of voor 80 euro (75 minuten). Deze kun je niet declareren bij je zorgverzekeraar.

De cadeaubon blijft een jaar lang geldig vanaf de datum van aanschaf.

Je kunt hem bestellen door een mail te sturen naar: info@jo-sense.nl.