Reacties

“Tijdens een sessie systemisch werk met José kom ik bij wat ik, met alleen woorden en ratio niet kan bereiken. Het is de eerste keer onwennig maar José begeleidt je als geen ander in het luisteren naar je lichaam en naar wat je voelt. Door haar warmte en sensitiviteit voelde ik me veilig om naar binnen te kijken en me kwetsbaar op te stellen. En ik ben iedere keer verbaasd wat er naar boven komt.
Een sessie kan emotioneel en confronterend zijn maar José ondersteunt je van begin tot einde, letterlijk en figuurlijk. Er is ruimte voor alle emoties die zich voordoen, alles mag er zijn. Het werkt bevrijdend en helend, je geeft terug wat je voor een ander draagt en neemt eindelijk volledig je plek in.
Twee sessies systemisch werk hebben voor mij meer gedaan dan jaren psychotherapie.”
Marike

 

Toen ik geheel ontspannen naar huis liep voelde ik de wind langs mijn hoofd waaien op een manier die ik eigenlijk nooit (meer) ervaar. Met andere woorden, ik voel weer eens goed. Daarna een ontspannen avond en nu weer aan het werk. Goed om spanning los te kunnen laten en meer te voelen. Ik zie uit naar de volgende keer!”
Peter

 

“Bij mijn eerste massage van José wist ik binnen 20 seconden dat het niet de laatste keer zou zijn dat ik bij haar op de massagetafel zou liggen. José masseert met aandacht en oog voor het lichaam. Ik heb José dan ook nog nooit kunnen bespeuren op enige gehaastheid, plichtmatigheid of routine. Zelfs van haar deep tissue massage heb ik genoten- dit type massage staat niet perse bekend om de ontspannende uitwerking maar is voornamelijk bedoeld om wat dieper op het bindweefsel en de dieper gelegen spieren in te werken en daardoor eventuele verklevingen van het weefsel los te krijgen. Toegegeven, het was hier en daar pijnlijk maar na een dag voelde ik mij weer geweldig: ik heb de energie die ik sinds een aantal weken mistte weer terug en bij het sporten heb ik geen last meer van zogenaamde ‘pijntjes’ aan kuit, heup en onderrug, en kan daar dan ook weer vol voor gaan!”
Minu

 

“De pijn in mijn schouder is door mijn zittende beroep (achter de computer) ondragelijk geworden. Door José haar deep tissue massagetechnieken was ik even verlost van de pijn en was er volledige ontspanning. Deze massage raakt de dieper gelegen spieren en creëert totale ontspanning. Ook geeft het een langdurige werking. De persoonlijke aanpak van José en haar volledige aandacht voor jou en je lichaam is een verademing naast alle reguliere massagesalons/beautysalons hier in Amsterdam.”
Lineke

 

“De massages bij José zijn verslavend! De combinatie van haar fijngevoeligheid en liefde die zij heeft voor de massages en de mens, maakt het iedere keer weer een weldadige ervaring, waarbij een diep gevoel van ontspanning wordt ervaren. Daarbij heeft José veel kennis van de werking van spieren, de belasting van het menselijk lichaam, de effecten van stress en de remedie daarvoor.”                   Liselotte

 

“Dag José, ik heb een hele fijne herinnering aan de massage die ik van je kreeg. Je bent heel zorgvuldig en ik had het gevoel dat je echt contact maakt met mijn lichaam en wat zich daarin afspeelt. ik voelde me na afloop verwend en heel ontspannen. De geur van de olie bleef ook nog lang bij me. Heerlijk!”
Aline                                                               

 

“Dit is de meest weldadige massage die ik ooit gehad heb. Vooral de massage onder mijn voetzolen en nek waren van een intense zaligheid. Gewoonweg hemels!
 En daar is geen woord van overdreven!”
Don

 

“Bij José heb ik een ander niveau van masseren gevoeld. Ze heeft me uitgedaagd met haar aandachtsvolle langzame verbindende aanrakingen om de sessie niet passief te ondergaan maar met mijn eigen energie (mee) te werken op de reis vanuit hoofd naar lichaam”.
Francis

 

“Een heerlijke , fantastische massage gehad, zeilde twee maal weg naar de horizon, waar het warm en energiek was. Heerlijk gevoel! Je bent echt gegroeid in de massage, ik voel me weer vitaal. De aandacht voor mijn handen was bijzonder en het feit dat je ook je onderarmen gebruikt. Echt te gek! Hartelijk dank”
Mariloe