Over José Verhallen

‘Als je niet kunt kiezen tussen vijf paden, probeer ze dan gewoon alle vijf uit. Je voelt vanzelf wanneer het raak is’
Ram Das

JoseVerhallen

Toen ik deze uitspraak las dacht ik, ‘Dat ben ik!’, ik heb vele wegen bewandeld in mijn werk.

Mijn opleiding aan de Akademie voor Massage en Beweging in Amsterdam voelde als thuiskomen. Hier heb ik in mei 2013 mijn vierjarige opleiding tot massage en bewegingstherapeut voltooid. In massage vind ik alles wat bij me past en wat belangrijk voor me is. Het werken met mijn handen en mijn intuïtie, het bieden van een veilige plek en het begeleiden van mensen naar bewustwording.

Masseren is voor mij een heel fijne manier om in het moment te zijn, zonder oordeel en verwachting. Mijn manier van werken kenmerkt zich door rust, contact en aandacht.

Massage op uw locatie

Ik houd van buiten zijn en masseer ook graag op locatie, zoals op festivals, bij yogaweken, zangweken of wandelweken in binnen- of buitenland. Ik heb onder andere gemasseerd tijdens een yogaweek op La Palma, een zangweek in Frankrijk, een wandelweek op Camping Bakkum en op het Lowlands festival in Biddinghuizen. Allemaal hele leuke ervaringen! Organiseer jij een evenement en wil je het verrijken door holistische massages aan te bieden? Neem gerust contact met me op.

Wil je meer weten meld je dan aan voor mijn nieuwsbrief!